De reservering voor 2024 opent op maandag 22 januari om 09:00 uur

Locaties

Volgeboekt

Klein Heyendaal

Een nieuwe school met veel ruimte. De school ligt vlakbij onze andere locatie Meander. De…

Meer informatie
Volgeboekt

Meander

Een mooie ruime school op een steenworp van de Via Gladiola met een fijne buitenruimte…

Meer informatie

Driemaster

Een leuke basisschool in één van de gezelligste wijken van Nijmegen. Er zijn veel cafeetjes…

Meer informatie
Volgeboekt

De Akker

Misschien wel de mooiste school van Nijmegen, in de rustige wijk naast het Radboud ziekenhuis.…

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Dat is niet erg, deze gegevens vragen we je in juni. Een maand voor de Vierdaagse sturen we een formulier waarin we alles van je willen weten: hoeveel kilometer je loopt, wat jouw starttijd is, of je allergieën hebt en of je bij iemand speciaal op de kamer wilt slapen. Dit formulier sturen we je in juni toe.

De reservering is definitief wanneer de betaling is voldaan. Via iDeal en PayPal is dat vaak direct. Als je via een factuur betaald, moet de betaling binnen 14 dagen op onze rekening staan, daarna gaat het plekje naar de volgende persoon.

Onze website stuurt een automatische bevestigingsmail. Soms komt deze terecht in de SPAM-box of is er een typefout gemaakt in het e-mailadres. Controleer dit goed en heb je geen mail ontvangen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

Een maand voor de Vierdaagse sturen we een formulier waarin we alles van je willen weten: hoeveel kilometer je loopt, wat jouw starttijd is, of je allergieën hebt en of je bij iemand speciaal op de kamer wilt slapen. Dit formulier sturen we je in juni toe. Om jouw e-mailadres aan te passen, kan je ons een bericht sturen met het contactformulier. 

Je slaapt met ongeveer 10 personen in een klaslokaal, dat ligt aan de grootte van de ruimte. Hierdoor kunnen we ook zorgen voor genoeg ruimte en privacy. We delen je allereerst in op afstand, starttijd, of je bij een groep hoort en kijken daarna naar geslacht.

Wij zorgen voor een opgemaakt bed met beddengoed. Als jij jouw handdoek en wandelschoenen meeneemt, zijn we compleet.