De reservering voor 2024 opent op maandag 22 januari om 09:00 uur

Contact

Veelgestelde vragen

De wachtrij heeft door een storing op maandag 22 januari van 10:00 tot 17:00 uur niet gewerkt. Heb je in die tijd geprobeerd om jezelf op de wachtrij te zetten dan heb je waarschijnlijk een error gezien. Helaas zijn de aanmeldingen gedurende deze storing niet bij ons binnengekomen. Je kunt je het best opnieuw aanmelden voor de wachtrij.

De kosten voor een verblijf van 4 nachten in één van onze locaties bedragen € 359,50 ( € 350 + €9,50 annuleringsmodule*). Daarnaast kun je optioneel voor 4 dagen een avondmaaltijd bijboeken. Hiervan kosten hiervan zijn € 85,-

*Met de annuleringsmodule kun je tot 1 mei kosteloos annuleren. Je ontvangt dan het volledige bedrag min de annuleringsmodule van ons terug.

Dat is niet erg, deze gegevens vragen we je in juni. Een maand voor de Vierdaagse sturen we een formulier waarin we alles van je willen weten: hoeveel kilometer je loopt, wat jouw starttijd is, of je allergieën hebt en of je bij iemand speciaal op de kamer wilt slapen. Dit formulier sturen we je in juni toe.

De reservering is definitief wanneer de betaling is voldaan. Via iDeal en PayPal is dat vaak direct. Als je via een factuur betaald, moet de betaling binnen 14 dagen op onze rekening staan, daarna gaat het plekje naar de volgende persoon.

Onze website stuurt een automatische bevestigingsmail. Soms komt deze terecht in de SPAM-box of is er een typefout gemaakt in het e-mailadres. Controleer dit goed en heb je geen mail ontvangen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

Een maand voor de Vierdaagse sturen we een formulier waarin we alles van je willen weten: hoeveel kilometer je loopt, wat jouw starttijd is, of je allergieën hebt en of je bij iemand speciaal op de kamer wilt slapen. Dit formulier sturen we je in juni toe. Om jouw e-mailadres aan te passen, kan je ons een bericht sturen met het contactformulier. 

Heb je een andere vraag?

De meeste vragen hebben we al voor je beantwoord in de veelgestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussenstaan dan beantwoorden we hem natuurlijk graag. Je ontvang binnen 3 werkdagen een antwoord van ons.