Nieuwsflits

Wij hebben twee locaties:

'Julianapark'

Een mooie locatie in een basisschool in één van een rustige wijk van Nijmegen en op steenworp van de Via Gladiola en dus ook in de buurt van de start van de Vierdaagse. Het duurt 5 - 10 minuten om naar de start van de Vierdaagse te lopen. Het is een grote school met veel lokalen in een mooi historisch gebouw. Het ruime plein biedt ook een gezellige maar rustige plek naast het centrum van Nijmegen. De kosten hiervoor zijn € 62,50 per nacht. Optioneel kan je er een 3-gangen avondmaaltijd kiezen à € 15,50 per dag. De locatie is in de Timorstraat in Nijmegen.


'Via Gladiola'

Een locatie in een basisschool in één van de leukste wijken van Nijmegen. Er zijn veel gezellige cafeetjes in de buurt en de start/finish van de Vierdaagse is lopend op 5 - 10 minuten afstand, dus je bent er in een mum van tijd. Buiten zowel overdekt als een leuk parkje en de kantine is gezellig. De lokalen zijn groot, het sanitair gloednieuw en de school staat op een leuke plek. Ernaast ligt nog een andere Vierdaagse-slaapplaats, waardoor het een gezellige plek is. De kosten hiervoor zijn € 62,50 per nacht. Optioneel kan je er een 3-gangen avondmaaltijd kiezen à € 15,50 per dag. De locatie is op het Cortenaerpad in Nijmegen.


Alle locaties hebben voldoende sanitair en douches. Daarnaast staat er een bed voor je klaar met beddengoed, er is massage aanwezig en er is een eigen blarenpoli.

Iedere ochtend staat er een ontbijtbuffet (inclusief) klaar en je kunt een 3-gangen avondmaaltijd bijboeken voor € 15,50 per dag.