Nieuwsflits

Wij hebben drie locaties:

'Wedren'
Direct naast de start/finish van de Vierdaagse. Slapen in een gezellige school met een ruime binnenplaats. Direct tussen de gezelligheid, maar ook met de rust van onze binnenplaats. Het is een middelbare school met alle faciliteiten die een goede slaapplaats nodig hebben. De kosten hiervoor zijn € 75,- per nacht. Voor de elfde keer zullen wij deze school ombouwen tot een slaapplaats die zijn succes heeft bewezen. Optioneel kan je er een 3-gangen avondmaaltijd kiezen à € 15,- per dag.

 

'Julianapark'
Een gloednieuwe locatie in een basisschool in één van een rustige wijk van Nijmegen en op steenworp van de Via Gladiola en dus ook in de buurt van de start van de Vierdaagse. Het duurt tien minuten om naar de start van de Vierdaagse te lopen. Het is een grote school met veel lokalen in een mooi historisch gebouw. Het ruime plein biedt ook een gezellige maar rustige plek naast het centrum van Nijmegen. De kosten hiervoor zijn € 57,50 per nacht. Optioneel kan je er een 3-gangen avondmaaltijd kiezen à € 15,- per dag.


'Via Gladiola'

Een locatie in een basisschool in één van de leukste wijken van Nijmegen. Er zijn veel gezellige cafeetjes in de buurt en de start/finish van de Vierdaagse is lopend op tien minuten afstand, dus je bent er in een mum van tijd. Buiten zowel overdekt als een leuk parkje en de kantine is gezellig. De lokalen zijn groot, het sanitair gloednieuw en de school staat op een leuke plek. Ernaast ligt nog een andere Vierdaagse-slaapplaats, waardoor het een gezellige plek is. De kosten hiervoor zijn € 57,50 per nacht. Optioneel kan je er een 3-gangen avondmaaltijd kiezen à € 15,- per dag.


Alle locaties hebben voldoende sanitair en douches. Daarnaast staat er een bed voor je klaar met beddengoed, er is massage aanwezig en er is een centrale blarenpoli.

 

Iedere ochtend staat er een ontbijtbuffet klaar en je kunt een 3-gangen avondmaaltijd bijboeken voor € 15,00 per dag.