Nieuwsflits

Heb je vragen? Hieronder staan de FAQ's, ofwel de veelgestelde vragen. Mogelijk staat hier het antwoord op jouw vraag. Staat het antwoord hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

 • Ik weet niet zeker of ik word ingeloot, kan ik me dan wel inschrijven?
  > Jazeker, bij jouw inschrijving zit automatisch een annuleringsmodule. Hiermee kan je tot 1 mei 2019 het geld van de slaapplaats gewoon terug krijgen.

 • Vanaf wanneer is de slaapplaats open?
  > De slaapplaats zal op maandagochtend 15 juli 2019 haar poorten openen om 10.00 uur en op vrijdagavond 19 juli 2019 zal de slaapplaats weer sluiten om 19.00 uur. Hierover krijg je vlak voor de Vierdaagse meer informatie.

 • Wat moet ik zelf meenemen?
  > Wij zorgen voor een bed met beddengoed, kussen en zomerdekbed. Als jij jouw wandelschoenen en een handdoek meeneemt, zijn we compleet.

 • Kan ik mijn auto parkeren bij de slaapplaats?
  > Wij raden alle gasten aan met het openbaar vervoer te komen. De loopafstand van CS Nijmegen is 10 tot 15 minuten en verschillende buslijnen stoppen bijna voor de deur van de locatie. Er zijn geen parkeerplaatsen bij onze locaties. Natuurlijk kan u wel gewoon (betaald) parkeren in de straten rondom de slaapplaatsen.

 • Met hoeveel personen slaap ik in een klaslokaal?
  > Je slaapt met ongeveer 11 mensen in één ruimte. Hierdoor heb je ruim genoeg plaats en privacy.

 

 • Hoe worden de lopers in de lokalen ingedeeld?

> De lokalen worden ingedeeld op basis van de afstand die je loopt. Hierdoor staat iedereen in jouw klaslokaal tegelijkertijd op en kan je zo lang mogelijk slapen. De slaapzalen zijn dus wel gemengd met mannen en vrouwen. Natuurlijk doen wij ons best dat jij gewoon naast jouw wandelmaatje slaapt.